14 пистолета, 2 автомата, пушка и 1000 патрона са открити при

...
14 пистолета, 2 автомата, пушка и 1000 патрона са открити при
Коментари Харесай

Откриха големи количества незаконно държани оръжия! Повдигнати са обвинения на трима души! Вижте повече подробности

14 пистолета, 2 автомата, пушка и 1000 патрона са открити при акция под управлението на спецпрокуратурата.

Повдигнати са обвинения на трима души от Монтана и Казанлък за незаконно владение на огромни количества оръжия и боеприпаси. При профилирана интервенция под управлението на Специализираната прокуратура, в коли и в пространства, населявани от въпросните лица, са открити и конфискувани общо 14 револвера от разнообразни марки, съобщи offnews.

Автоматите са „ Скорпион “ и „ Берета “, револверите са от разнообразни марки, а патроните – с друг диаметър, прецизират от спецпрокуратурата. Оръжията са конфискувани от едно помещение и автомобил, боеприпасите са били държани на разнообразни места, в това число в местността „ Разсадника “ в покрайнините на Монтана.

Двама от упрекнатите към този момент са осъждани за нелегално държане на оръжия и боеприпаси. Единият от тях е в изпитателен период на условна присъда, постановена му от Районния съд в Монтана през 2017 г. С постановления на прокурор от Специализираната прокуратура на двама от обвинените са наложени парични гаранции от 10 000 и 3000 лв..

Специализираният углавен съд дефинира за третия упрекнат по досъдебното произвеждане мярка за неотклонение „ Домашен арест “. Съдът взе предвид влошеното му здраве.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР